BBL stelt raadsvragen over WIJ-Eindhoven

Onlangs zijn er in iedere wijk informatiebijeenkomsten georganiseerd door de WIJ-teams van WIJ-Eindhoven. Deze bijeenkomsten werden speciaal voor de bewoners georganiseerd, omdat er sinds 1 januari 2015 veel voor hen is verandert en de meeste bewoners met veel vragen zitten. Ook over WIJ-Eindhoven. Vragen over gezondheid, opvoeding, werk, wonen, vervoer of huishoudelijke ondersteuning worden vanaf nu door de medewerkers van WIJ-Eindhoven beantwoord.

Naast een uitgebreide kennismaking willen de WIJ-teams aan de bewoners laten weten hoe WIJ-Eindhoven werkt en wat ze voor hen kunnen betekenen. Ook gingen ze in op de grote veranderingen in de zorg.

Deze avonden werden goed bezocht, zo’n 700 mensen waren op de uitnodiging ingegaan. Zo was ook BBL met gerichte vragen aanwezig op enkele avonden. Veel vragen werden netjes beantwoord door de verschillende leden van de WIJ-teams, maar helaas bleven er na afloop enkele vragen over.

De overgebleven vragen zijn door BBL samengevoegd en vandaag ingediend aan het college. De vragen kunt u hier (pdf) lezen.