BBL Stem Festival op 3 maart 2018 Voor een Gezonde Stad

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart houdt de lokale partij Brede Beweging LinksOm, op zaterdag 3 maart haar Stem Festival.

Met de slogan ‘Lokaal, sociaal en voor een gezonde stad’, doet BBL met lijst 16, in Eindhoven mee met deze verkiezingen. Het evenement wordt gehouden in S-Plaza, Bleekweg 1F en is van 15.00 tot 22.00 uur. De entree is gratis.

Het festival wordt een feest met cultuur en informatie, met ontspanning en ontmoeting. Kiezers kunnen met kandidaten kennis maken en hen bevragen waar BBL voor staat. Met het festival wil BBL kiezers ook de mogelijkheid geven om met hun voorstellen en ideeën te komen voor een gezonde stad. BBL wil ook laten zien dat lokale politiek door lokale partijen ingevuld en uitgevoerd moet worden.

Op het programma staan Meet & Speaks met BBL-lijsttrekker Patrick van der Voort en andere kandidaat-raadsleden en optredens van o.a Iris Penning, B’wana Dik & de Zeurettes, The Mellowtones, Lisa van Nes, Denvis Grotenhuis, Montet en Stefan Kessels. Verder is er een expositie van Show Your Hope en verzorgen dichters van de Eindhovense Poëzie Club een poëzie-podium.