Dennis Grotenhuis persoonlijk

Mijn naam is Dennis “Denvis” Grotenhuis. Jullie kennen me als muzikant en filmmaker. Je ziet me wel eens in de krant en op TV voorbij komen en ik werk momenteel bij de GGzE. Ik wil me inzetten voor de Eindhovense gemeenschap, maar voel me niet verbonden met de huidige politieke partijen.

Ik ben een sociaal mens en ik hou van kunst en cultuur. Ik vind bovendien dat we mensen uit andere landen op moeten vangen en dat we samen naar de toekomst moeten kijken voor onze kinderen en kleinkinderen. Ik ben ook groot voorstander van een basisinkomen zodat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en werk doen waar ze blij van worden. Deze onderwerpen staan op de kaart bij de Brede Beweging Linksom (BBL).

Naar mijn idee is het zeer goed toeven, alhier in Eindhoven, maar we moeten wel slim investeren in de gemeenschap zodat we kunnen blijven veranderen en innoveren. Ik zie Eindhoven als een broedplaats voor heel veel talent, Eindhoven heeft een uniek sociaal netwerk en een ontwikkelt zichzelf momenteel als een speler op wereldniveau.

Eindhoven Rockcity… rock on!