Doe je mee? Nu of nooit!

Heb je een linkse geest en wordt je regelmatig getriggerd door maatschappelijk ongelijkheid of politieke thema’s?

Sluit je nu aan bij de Brede Beweging LinksOm (BBL). Samen kunnen we zorgen dat er in het linkse speelveld meer bereikt wordt. Op 21 maart 2018 kunnen we allemaal onze stem uit brengen voor de lokale politiek. En juist daar houdt BBL zich alleen mee bezig.

Dus geen afleiding van wat de landelijke partijbestuur vind dat je moet doen, geen landelijke partij mastodont die zijn stempel op de Eindhovens politiek wil drukken of zegt dat het toch niet uitmaakt wat je in Eindhoven bereikt omdat alleen de landelijke politiek telt! Alle energie die je er in stopt, vertaald zich in een activiteit die voor de stad een meerwaarde is en die voelbaar kan zijn voor de inwoners van Eindhoven. Vaak juist voor de inwoners van deze stad die niet goed voor zichzelf op kunnen komen.

We zoeken mensen die het huidige politieke landschap mee vorm willen geven in Eindhoven. Als raadslid of als commissielid.

Als je meer wilt weten of iemand anders is geïnteresseerd, er valt natuurlijk veel meer over te vertellen. Voor meer informatie kan je mailen naar: info@bbl040.nl.