Inloopspreekuur Brede Beweging LinksOm (BBL)

De Eindhovense politieke partij BBL houdt vanaf donderdag 2 februari een wekelijks inloopspreekuur van 18.00 tot 20.00 uur. De inloopspreekuren worden gehouden in de ontmoetingsruimte S-Plaza, aan de Bleekweg 1F. Eindhovenaren kunnen dan terecht met vragen en opmerkingen.

BBL heeft twee leden in de gemeenteraad. Fractievoorzitter Patrick van der Voort: “Mensen hebben een gevoel van niet gehoord worden door de politiek. Als lokale linkse partij hebben wij niets te maken met de sociale afbraak vanuit Den Haag. En in de Eindhovense gemeenteraad kunnen we de mensen die niet gehoord worden een stem geven en opkomen voor hun behoeften en belangen.”

Volgens BBL hebben mensen de partijen in den Haag, de verzorgingsstaat langzaam af zien breken. En nu maken zij zich zorgen: of de kinderen en kleinkinderen straks nog wel kunnen studeren, omdat het te duur wordt. Hoe het nu precies zit met de huishoudelijke hulp als je een zorgvraag hebt. Of over de brieven van de sociale dienst. Met het inloopspreekuur geeft BBL Eindhovenaren de mogelijkheid hun zorgen en vragen te delen.

Datum: vanaf 2 februari 2017 wekelijks op donderdag
Tijd: van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie: S-Plaza, Bleekweg 1F