Kiek de zon en straal op BBL040.nl!

Begroet door een stralende zon? Of genoten van een prachtige opkomst of zonsondergang? Deel met ons dit mooie moment. En stuur uw zonnefoto naar de Brede Beweging Linksom. Wij plaatsen uw foto graag op onze website. De mooiste foto zal met een stralende verrassing worden beloond!

Niets is mooier dan de zon. Overal ter wereld staat zij symbool voor vrolijkheid, succes, vitaliteit, levenskracht en liefde. Niet alleen verwarmt de zon ons, zij kleurt ons ook en stimuleert tot groei en bloei. En dat is precies wat de Brede Beweging Linksom het haar activiteiten voor de stad Eindhoven beoogt. Niet voor niets luidt ons motto: ‘Morgen schijnt de zon!’

Om de zon te eren, en ons motto te illustreren, nodigt de BBL alle inwoners van Eindhoven uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd ‘Morgen schijnt de zon in Eindhoven’. De opdracht is eenvoudig: bent u getuige van een stralende zon, ziet u een onvergetelijke zonsondergang of bent u verbijsterd door het kleurenspel als de zon ’s morgens zijn eerste stralen over het land spreidt? Leg dat moment dan vast met uw camera of telefoon. En deel u fotomoment met ons. Alle foto’s die aansluiten bij ons motto zijn welkom.

Alle inzendingen krijgen een stralende plek op onze website www.bbl040.nl. En de mooiste foto belonen we met een hartverwarmende verrassing. Meedoen is gemakkelijk. Stuur een email met uw mooiste kiekje naar info@bbl040.nl en vergeet niet uw naam en telefoonnummer erbij te vermelden. U krijgt van ons een reactie zodra de foto op de site is geplaatst. Inzenden kan tot 15 juni 2015. Op die dag maken we op onze site de winnaar bekend.

fotowedsrtijd site