Lid worden van BBL

Brede Beweging Lokaal is een vereniging die samen zorgt dat het linkse geluid gehoord wordt in Eindhoven. Jouw steun is belangrijk. Als je écht wilt dat je linkse idealen werkelijkheid worden in Eindhoven, zet dan de volgende stap en sluit je aan. Want we hebben alle steun nodig voor een sociale en rechtvaardige wereld.

Hoe word je lid?

Je bepaalt zelf op welke manier je lid wilt zijn. Je hebt de volgende keuzemogelijkheden:

  • Je kunt je lidmaatschap puur zien als steun aan BBL. Dit noemen we een steunlid.
  • Je wilt graag vrijwilliger worden, politicus of bestuurslid zodat je kunt meebeslissen over de hoofdlijnen van BBL politiek. Dit noemen we een actief lid.
  • Je bent jonger dan 25 jaar. Dit noemen we een jongerenlid.

Hoe je het lidmaatschap ook wilt invullen: je bent van harte welkom!

Contributie

Als actief lid en steunlid hanteren we geen vast contributiebedrag. Als je je opgeeft als actief lid, dan kan jouw bijdrage aan de beweging als contributie gelden. Als je je als steunlid opgeeft kun je zelf aangeven of je meer contributie wil betalen en hoe.

Na het opgeven als actief lid krijg je eerst een gesprek met een bestuurslid over jouw bijdrage en hoe jij die in wil gaan vullen.

Word lid

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden als steunlid, actief lid of jongerenlid van Brede Beweging Lokaal (BBL). Wanneer je de gegevens verstuurt, ontvang je een e-mail waarin jouw aanmelding bevestigd wordt.


De Vereniging Brede Beweging LinksOm staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 62904027. Het bankrekeningnummer is NL 47 RABO 0302 777725 ten name van ‘Vereniging Brede Beweging LinksOm’.


NB
Het kan zijn dat het invulformulier niet goed werkt in jouw internetbrowser. In dat geval kan je de gegevens mailen naar info@bbl040.nl. Excuses voor de overlast.