Mantelzorgwaardering 040. Laat het ons weten

Brede Beweging LinksOm (BBL) wil constructief vooruit kijken en meehelpen daar waar het kan om de stad socialer en rechtvaardiger te maken. We geven een stem aan die mensen die niet gehoord worden. Dat kunnen we niet alleen. We hebben jóuw hulp nodig!

Afgelopen week bleek dat het college van Eindhoven (te) lang gewacht heeft met nadenken over de mantelzorgwaardering. In de commissie is een notitie hierover besproken en werd al snel duidelijk dat wethouder Scholten haar huiswerk opnieuw moet gaan maken.

Met het initiatief ‘Mantelzorgwaardering 040, laat het ons weten’ gaan we op zoek naar de gepaste waardering. Is dat een tegoedbon, een kortingskaart of samen-op-stapbon?
Dat is voor elke mantelzorger anders.

Laat weten hoe je als mantelzorger gewaardeerd zou willen worden door de gemeente. Maakt niet uit hoe gek het is, mail het naar info@bbl040.nl ( Liefst met een korte en krachtige uitleg waarom je dit juist graag als waardering zou willen ontvangen!)

Van alle ideeën maken wij een ‘Menukaart mantelzorgwaardering voor Eindhovense mantelzorgers’. Deze menukaart gaat BBL aanbieden aan wethouder Scholten (GroenLinks), zodat zij een gedegen en door mantelzorgers gedragen plan kan maken voor Eindhoven.

Ben je geen mantelzorger? Dan ken je beslist wel iemand in je omgeving die het wel is. Wijs hem op dit initiatief of help hem even en mail zijn idee door.