Nieuwe brug geboren?

Vorige week werd ik helemaal blij van een feestelijke brug vol blauwe ballonnen. Aan twee kanten, van de brug over de Gender, had het hek blauwe ballonnen gekregen. Omdat ik verder niks zag staan, kon ik niks anders bedenken dat er wellicht een baby-brug geborgen was of dat de brug jarig was.

Tijdens het maken van de foto stopte een man, die zijn hond uit aan het laten was, spontaan omdat hij wel op de foto wilde. Ook hij wist niet waarom de ballonnen daar hingen maar vond het erg feestelijk.

Vol verbazing zag ik dat de fietsbrug boven de Noord-Brabantlaan ook vol blauwe ballonnen hing. Een vrolijk gezicht maar waarom ze daar hingen weet ik nog steeds niet. Nu zijn ze inmiddels weer verwijderd. Jammer alleen, dat ze zijn vergeten de bevestigingstouwtjes te verwijderen.

Weet iemand anders waarom deze feestelijke actie geweest is? Laat het me even weten, ik ben benieuwd.

Anke van Hest