Ontspannen, politieke, muzikale eerste nieuwjaarsreceptie

Dat een nieuwjaarsreceptie van een politieke partij niet saai en eentonig hoeft te zijn, bleek gisteren tijdens de ontspannen, politieke, muzikale eerste nieuwjaarsreceptie van BBL. Het was ook het eerste feestje in het S-Plaza in de Schellensfabriek.

BBL_nieuwjaarsreceptie_2016_1

Na het schudden van de vele handen en het uitwisselen van de beste wensen, had fractiemedewerker Mathijs een jongleer act.

BBL_nieuwjaarsreceptie_2016_3

Voorzitter Patrick van der Voort sprak kort zijn dank uit aan alle fractiemedewerkers die het afgelopen jaren samen BBL zichtbaar hebben gemaakt. Patrick: “Ik denk dat een plaatselijke partij zoals BBL meer kan betekenen dan een landelijke partij. Die is gebonden. Daarom heeft BBL een grote toekomst en doen we mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Als we niet gehoord worden zoeken we de samenwerking op. Niet alleen op links, maar we kijken naar de inhoud van alle voorstellen.”

BBL_nieuwjaarsreceptie_2016_4

Later op de avond speelde Denvis enkele liedjes en werden de jongleer kegels door verschillende mensen uitgeprobeerd. Zo werd het een heel veelzijdige avond.

BBL_nieuwjaarsreceptie_2016_2