Wie wij zijn

Wij zijn een sociale en lokale partij, een weerspiegeling van de Eindhovense bevolking. Steeds meer mensen hebben kennis gemaakt met de visie van onze partij en waarderen onze inzet. Binnen BBL is ruimte voor discussie en ontwikkeling van opvattingen en oplossingen. Wij zitten niet vast aan dogma’s of richtlijnen van een landelijke partijleiding.

Ieder lid kan zijn/haar eigen mening inbrengen en ieders inbreng en zo ook de mijne, wordt zeer op prijs gesteld. Wij vertegenwoordigen onze inwoners en komen voor hen op. Het belang van ieder individu telt voor ons. Wij zijn een partij met leden actief in verschillende maatschappelijke sectoren. We hebben gesprekken met diverse verenigingen en mensen vertellen ons wat hun bezighoudt en vragen ons om hulp. Zo zijn we op de hoogte wat er speelt in de stad.

Een deel van het BBL team
Een deel van het BBL team

Brede Beweging Lokaal biedt plaats voor ontmoeting en discussie voor mensen die op willen komen voor kwaliteit van leven voor iedereen. Doe mee, sluit je aan, voer mee actie en schuif aan bij discussies. Help mee een alternatief op te bouwen en om de wereld van morgen te winnen.